luni, 17 noiembrie 2008

Concurs "Ferma animalelor"


Dragii mei, pana la data finalizarii concursului desfasurat de un post de radio din Romania, Info Pro, adica pana pe data de 27 noiembrie va voi incanta cu linkurile unde puteti sa imi votati animalutele de companie. Mesajul este:
Suntem 3 la numar: o bucata purcelus de guineea-sex feminin, hobby-uri: morcovii, chitzait la 7.00 a.m. ca ceasul desteptatorul pentru stapanii mei, chitzaitul la auzul fiecarei pungi care fosneste, ma puteti vota la:http://concurs.infopro.ro/ferma_animalelor/toate-4638/pagina-281.html, o bucata catel-sex masculin, hobby-uri: sa fiu superb prin prezenta, sa dorm cu capul pe perina si acoperit doar pana la gat cand e racoare, sa ma joc, ma puteti vota la: http://concurs.infopro.ro/ferma_animalelor/toate-4667/pagina-278.html, o bucata motan-sex masculin, hobby-urile mele: sa fiu narcisist, sa mananc mancarea mea si cateodata a catelului, si sa fac numai ce vreau eu, ma puteti vota la: http://concurs.infopro.ro/ferma_animalelor/toate-4665/pagina-278.html. Votati-ne!!!
Daca linkurile de mai sus nu functioneaza, incercati:
- pentru purcelusa mea dragutza: http://concurs.infopro.ro/ferma_animalelor/pagina-281.html si cautati nume: Sunei Anca, Timisoara;
- pentru catelul cel dragastos: http://concurs.infopro.ro/ferma_animalelor/pagina-278.html si cautati nume: Sunei Silvia, Drobeta Turnu Severin;
- pentru motanul cu atitudine: http://concurs.infopro.ro/ferma_animalelor/pagina-278.html si cautati nume: Pascovici Razvan, Timisoara.

Va multumesc pentru sprijin si ... SA AM NOROC!!! Devotamentul vostru va fii rasplatit.

Niciun comentariu: